خروجي علمي و آموزشي موزه‌ها مشخص شود

به گزارش ميراث آريا(CHTN)، مشاور مدير کل ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري استان تهران در همايش تخصصي موزه‌داران و امناي اموال که در سالن اجتماعات موزه فرش ايران برگزار شد، گفت: موزه‌ها به عنوان يک کارکرد فرهنگي مستقيم در اجتماع نياز به حمايت ويژه‌اي دارند.

قدير افروند با اشاره به برگزاري همايش سراسري موزه داري در موزه ملي ايران هر سال يک بار، اضافه کرد: برگزاري چنين نشست‌هاي تخصصي ارمغان خوبي را براي پيشرفت وضعيت موزه‌ها به همراه خواهد داشت.

وي به شناسايي مشکلات پنج موزه استان تهران و اقدام براي رفع مشکلات آن اشاره کرد و بيان داشت: بهره گيري از امکانات موجود در هر موزه‌اي منوط به اين است که در راستاي هدف اصلي خود يعني معرفي و نمايش آثار به نحوه مطلوب حرکت کند.

اين مقام مسوول با بيان اينکه مأموريت هر موزه‌اي مشخص است، بيان داشت: به عنوان مثال مأموريت موزه فرش نمايش و معرفي هنر فرش ايران است.

وي پس از تبيين مأموريت و وظايف گسترده و فعال هر يک از موزه‌هاي استان تهران، توضيحاتي در مورد امين اموال موزه‌ها، نحوه ارائه و نمايش آثار و خروجي علمي آثار ارائه کرد.

افروند اضافه کرد: بازشناسي، آمارگيري مجدد و به روز کردن آمار اموال موزه‌ها و تهيه و تدوين کاتولوگ هر موزه به کارشناسان دورکار اين بخش تأکيد شده است.

وي ايجاد نوآوري در نحوه ارائه نمايش آثار و اختصاص فضاي مستقل در موزه‌هاي بزرگ براي نمايشگاه‌ هاي مقطعي را پيشنهاد کرد و يادآور شد: مشخص شدن خروجي علمي و آموزشي موزه‌ها نيز امري ضروري است.

اين همايش به همت رويا ساعتيان رئيس گروه ميراث فرهنگي واحد دورکار سازمان ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري کشور و همکاري اداره کل ميراث فرهنگي استان تهران برگزار شد.

/119

انتهای پیام/

کد خبر 1389102247